עוגת בריאות מחזקת
בספר 'טבעי ללדת',
גילה רונאל, מירה ארצי-פדן ועלמה כהן-ורדי
ממליצות להכין את העוגה הזו ליולדת.
היא מכילה 'כל מה שצריך'.
בסוגריים הוספתי שיפצורים,
שיהפכו את העוגה לטבעונית,
קרי - ללא מוצרים מן החי,
ואולי קצת יותר בריאה...
(-:
1 כוס קמח מלא
חצי כוס סובין שיבולת שועל מעורב בנבט חיטה
2 ביצים (אפשר להחליף בזרעי פשתן טחונים)
2 כפות שמן
חצי כוס חלב סויה או שקדים או מיץ תפוזים (אפשר גם ריבה... יוצא אחלה!)
כפית קינמון
חצי לימון מגורר
קערית מרק מלאה פירות יבשים חתוכים, אגוזים, שקדים וגרעינים גרוסים גס
לערבב הכל יחד,
לאפות בתבנית משומנת כעשרים דקות בחום בינוני,
או עד שהעוגה משחימה מלמעלה ויבשה מבפנים.
ואפשר גם:
להכין מזה 'מאפינז' -
יש לקנות תבניות כאלה מוכנות.
ככה יוצאת 'מנה אישית' כייפית.
יום ראשון, 7 בפברואר 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה